keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Monster High Marisol Coxi

 
Kuten aiemmassa kirjoituksessani ilmi kävi, Monster exchange nukkeja tuli kerralla hankittua kaksi. Tämän kertaiseen syyniin pääsee Marisol Coxi, toinen sarjan uudemmista kasvoista. Hän, kuten Lorna McNessiekin ovat vaihto-oppilaita.
Yllätyin paketin avattuani nuken koosta. Marisol onkin hiukan muita nukkeja pidempi, suuri kätisempi, että jalkaisempi. Toisaalta, onhan hän Etelä-Amerikan isojalan tytär!



















Marisolin mukana tuli tuki, passi (suurempana sekä pienempänä versiona), hiusharja ja matkalaukku, jota koristavat suuret jalanjäljet. Hatun voisi ehkäpä lisätä mukaan listaan, se on hyvin irtoavaa mallia. :D Tällä nukella passi on enemmän oikean mallinen, ei hämmennystä herättävä jonkinasteinen passin ja päivyrin välimuoto.


Pidän kovasti nuken vaaleanpunaisista yksityiskohdista, hiuksista varsinkin, sekä hänen herkästä vaaleanpunertavasta meikistään. Toisaalta hänellä on todella, omaan makuuni TODELLA värikäs vaatetus, mutta ei kuitenkaan yli menevä. Tupsu yksityiskohdat hiuksissa ja kengissä ovat kivoja, samoin hänen terävältä näyttävät kynnet. Suurena kynsien laiton ystävänä kiinnitän tällaiseen seikkaan huomioni. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti