maanantai 11. huhtikuuta 2016

Monster High Great Scarrier Reef

Kuten jo viime postauksessani lupailinkin, nyt tulee vallan tavatonta monsteri materiaalia. Nimittäin neljä nukkea yhdessä! Kaikki alkoi Great scarrier reef nukesta Posea Reef, jonka Amazon-verkkokaupasta tilailin. Mutta kolme muuta nukkea, Toralei, Frankie ja Lagoona, sain kaikki avomieheltäni syntymäpäivälahjaksi!
 



Kaikilla sarjan nukeilla on pieniä yksityiskohtia, jotka hohtelevat pimeässä. Kuten nyt Posean lonkeroissa uiskentelevat merenelävät ja Toraleilla siipisimpun siivet.
 





 

Vanhemmista hahmoista tuli sitten viimein Lagoona Blue haalittua mukaan kokoelmiin, hiukan kenties alkuperäisestä nukesta poiketen pyrstöllisenä versiona. Hänellä, kuten myös Frankiella pimeässä hohtelevat evät, Lagoonalla pienet liikkuvat siivekkeet selässä ja Frankiella evät lanteillaan.
Kaiken kaikkiaan tässä kyseisessä sarjassa on (ainakin laskujeni mukaan) kahdeksan nukkea, vanhat tutut uudelleen "järjestäytyneinä" Draculaura, Clawdeen Wolf, Frankie Stein, Lagoona Blue ja Toralei Stripe. Uudempina kasvoina nähdään Posea Reef, Kala Mer´ri ja Peri&Pearl.
Puoli väli siis saavutettu..!!
 



 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti