maanantai 11. tammikuuta 2016

Monster High Toralei Stripe

Freak du Chic season 2! Ihmiskissa Toralei Stripe, friikkisirkuksen nuorallakävelijä. Tämän nuken sain niin ikään joululahjaksi (joulupukki kuuli toiveeni! ♥) Tästä sirkussarjasta on vähän niin kuin nyt tullut keräilykohteeni, kovasti haluaisin joku päivä voida sanoa omistavani heidät kaikki.. >w< Sitä odotellessa!!
Ihan näin alkuun, Toraleilla on todellakin hurmaavat kutrit, haluaisin heti samanlaiset tulen punaiset hiukset jos en
 A; Olisi toivottoman laiska perehtymään värjäämiseen
 B; Olisi niin kiintynyt omaan tummaan hiusväriini  ;3
Mutta siis, jos värjäisin, niin se olisi jotakin tuollaista..!

 

 
Toralei-pakettiin kuuluivat hiusharja (Gooliope ainakin tähän asti ollut poikkeus), tuki, nuorallakävelijän varjo...sadetta se tuskin kovin hyvin pitäisi...sekä tuommoinen kuvakortti, ei päiväkirja tällä kertaa.


 
































Nuken kengät ovat hyvin vinkeät, ettenkö sanoisi. Näissä kopsuttimissa nimittäin koristaa pyörät korkeita korkoja! Mutta eikö se tuo lisähaastetta tuohon tasapainoiluun..... Mekossa on lemppariväriäni, eli liilaa! Lisäksi huomasin freak-tyyppien vaatetuksessa yhdistävän tekijän. Nimittäin tuon hamosta koristavan tyllin. Jokaisella nukella näyttäisi sitä olevan jossakin muodossa vaatetuksessaan, Toraleilla ja Gooliopella juurikin mekonhelmoissa.

 SIINÄ! Mustia ja lilahtavia raitoja punaisten kiehkuroiden seassa
 
 "Who´s there?"
 
Tällainen kaunotar tällä kerralla :) Nukke hyllyni alkaa olla kamalan täynnä (yksi vaivainen hylly..), täytyisi vallata vähän lisätilaa jostakin.. Gooliopea nyt on turha edes mihinkään tavanomaiseen hyllyyn yrittää mahduttaa, hän komeilee melkeinpä koneeni vieressä työpöydän kulmalla!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti