lauantai 23. tammikuuta 2016

Monster High Frankie Stein

Tädää!! Vaikka minun pitikin näin "uuden vuoden lupauksena" hillitä nukkien osteluani, mieleni oli liian heikko vastustaakseen tarjousta... Tarjousta, jossa Freak du Chic-nuket olivat tuommoisessa -40% alessa.. Joten tilasin TOYS"R"US kaupasta Frankien.
Tietopläjäys; Frankie on Frankensteinin hirviön tytär. Hän oli sarjan alussa 15 päivää vanha. Hänen lemmikkieläimensä on erilaisista osista koottu, koiraa muistuttava eläin nimeltä Watzit, ja hänen lempiaineensa on historia. Frankien lempivärit ovat musta ja valkoinen.
Frankien mukana tulleet tavarat. Pahvinen kuvakortti, "rekvisiittarenkaat" (??) ja taikasauva. Niiin, ja seisomateline, iliman muuta!


 Eikö hän olekin kaunis? Ihanan vaalea iho, joka hiukan sinertää...Ei päivetyksen häivääkään. She´s so beautiful ♥ Kaulassaan nukella on hienona yksityiskohtana mutterit, kuten kunnon Frankensteinin hirviöllä kai kuuluukin olla! Mekko on sulokas, sarjan muiden nukkien tapaan asussa on samankaltaista raitaprinttiä, tässä vaan musta-sinisenä versiona. Saappaan koroissa koreilee silinteristä kurkkaava kani :D





Kuten ehkä ensimmäisistä kuvista tarkkasilmäisimmät huomioivatkin, Frankien irtoilevat kädet saadaan silinterihattuun kiinni. Ilmestyäkseen sieltä taianomaisesti!

 
Tämä nukke sopii jotenkin erityisen hyvin taustaan, toisin sanoen mattoon..Nukkeni sointuu hyvin mattooni?! Kuitenkin.. ^^´ Olen tyytyväinen näiden kuvien onnistumiseen, Olympuksella saa aikaan hienoja otoksia. Hiukan on mieli muuttunut tässä kuluneen blogivuoteni aikana kuvalaadun suhteen, nykyään en ole oikein puhelimen kameraan tyytyväinen.. Voipi johtua siitäkin kun yhdessä vaiheessa tuli paljon järjestelmäkameraa käytettyä (en siis omista) niin sitä silmä ehti harjaantua. Kivuliaan kuuloinen sanonta...
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti