sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Monster High Bonita Femur

 
Hellou! Pienoisen hiljaiselon jälkeen. Ja lähestyvän joulun ensimmäinen päivitys! Tänään kirjoittelen (laitan kuvia) viimeisimmästä kokoelmani sulostuttajasta, eli Bonita Femurista. Nyt minulla on kaikki "erikoishybridit" Freaky Fusion-sarjasta!! Ah tätä ihanuutta :´3
Bonitalla on kauniin vaaleanpunaisen ja mustan sävyinen asustus, jota on myöskin hiuksiin päätynyt. Ripauksella keltaista!
Bonita on luurangon ja Mothmanin tytär. Mothman on minulle ihan uusi hirviötuttavuus, mutta hetken googlailtuani sellainen on ainakin mielikuvituksissa olemassa..?!
 
"Mothman ( Koimies) on merkillinen, aavemainen olento, jonka kerrotaan ilmestyneen vuosina 1966–1967 yli sadalle ihmiselle Point Pleasantin pikkukaupungin alueella Länsi-Virginiassa, Yhdysvalloissa.
Olennon kuvauksissa on ollut jonkin verran eroja, mutta kaikki tunnetut silminnäkijät ovat kertoneet "kauhistuttavasta", noin kaksi metriä pitkästä ihmistä muistuttavasta oliosta, jolla oli selässä valtavat siivet, joiden kärkivälin sanotaan olleen jopa kolme metriä. Olennon kerrotaan kyenneen liikkumaan sekä kävellen että lentäen, jolloin se, toisin kuin linnut, liiteli siipiään räpyttämättä."
...Ihanko oikeasti?! :D

 
 Nukella mukana tulivat tällä kertaa ainoastaan harja ja päiväkirjanen, seisomatuki tulee perhosen siivistä. Päiväkirjan sisällöstä en saanut mitään selvää, koska englannin saatika sitten suomen kielisiä käännöksiä ei ollut....ihmettelen kovasti, miksi. Mutta mukana tuli, vaikeaselkoisuudestaan huolimatta..!
 
Kaikista keräämistä monstereista Bonitalla on järkyttävän pitkät ja sileät hiukset. Ja yllättävän painavat, nuken pää keikahtelee niiden painosta aika heppoisesti! Mutta niin kiiltävät....

 Perhosensiivet ovat irrotettavaa mallia. Huomasin tämän ominaisuuden hyödyn kun koitin hänelle asua vaihtaa..pukua on miltei mahdotonta pukea siivet selässä, asua ei tahtonut saada millään kiinni. Aluksi en myöskään ollut saada siipiä irti (voi olla että hissuttelin liian varovaisesti niiden kanssa..) mutta lopulta onnistuin kuin onnistuinkin niivittämään ne irti nukesta. Miehen apuakin ehdin pyydellä, mutta hänkään ei uskaltanut kovin kovakouraisesti nukkea väännellä. Arveli millainen suunnaton tragedia olisikaan ollut, jos uusi nukke olisi kärsinyt... :´D

 
Kaiken kaikkiaan, Bonita on hyvin siro ja valokuvauksellinen nukke. Täytyy kenties tehdä hänestä jokin yhteiskuvaus saman Freaky Fusion-sarjan ystäviensä Sirena Von Boon ja Avea Trotterin kanssa kun nyt koko kolmikko on kasassa. Vähän laajemman, kuin mitä viime postauksessani oli..
 
 
 


2 kommenttia:

  1. Mukava blogi sulla, tulee seurailtua melko usein! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, mukava kuulla että blogini mielenkiintoa on herättänyt! :D

      Poista