tiistai 21. heinäkuuta 2015

Löytöjä kotiseudun putiikeista

Tässä taannoin tuli siellä käydessä (jälleen) kierreltyä kirpputoreja. Tällä kerralla ihan uudessa tuttavuudessa, en ollut koskaan kuullut Kouvolan Centtilästä, ennen kuin vasta vanhimmalta serkultani jokunen aika sitten. Enkä olisi uskonut että se on niin iso kirppari! Ihastuin siihen täysin, hinta-laatu suhteet kohdillaan. Paljon hyvää tavaraa todella halvalla, jotakin neuletta kun silmäilin niin hintaa olisi ollut hurjat 80senttiä! Muutta, en itse tuntenut tähän hankintaan kuitenkaan tarvetta, kirpputoreilta kun on niiin helppo tehdä heräteostoksia. Itsestäni on lopulta vaan ahdistavaa jos kaapista pursuilee vaatetta, eikä sieltä löydä vaivattomasti etsimäänsä... Eli ei, en ole heräteostojen ystävä. Tietenkin jos vastaan sattuu todellinen löytö, jota ei vaan voi ohittaa.
Olen huomannut oman kirppurointini olevan lähinnä sellaista, että syynään vaatetta (esmes..) mahdollisimman pitkään, jos jokin pikku vika ONKIN jäänyt huomaamatta. Saisi syyn jättää torille. :D Kun paljon näkee ihmisiä, jotka vaan lappaavat kirppareilla tavaraa ostoskärryihin. Nöy nöy, pois se miusta.


















Mutta löytöihini! Hintaa ostoksilleni tuli 8euroa, ostin siis mustan röyhelömekon (josta tuunasin hiukan lyhyemmän, t-paitamaisemman) ja aikas nätin kukkaiskaulakorun. Jonka huomasin sattumalta sopivan täydellisesti aiemmin hankkimani sormuksen kanssa..! Ovat aika upeat yhdessä.

Ja kyllähän sitä muuallakin tuli käytyä kuin kaupoilla pyörimässä. Kai..? Nimittäin Voikkaalla Virtakiven saunalla. Ei saunomassa, vaikka siellä sellainen olisi.. :D Kahvilassa kyllä, ja paikallisen taiteilijan näyttelyä katsomassa. Ja pikku putiikissa, josta äitini osti miulle todella kauniin mintunvihreän peltisen rasian. Joka nimitettiin ompelupöydälleni lankarullaparkiksi. Niin! Ja siellä on näytteillä satoja joulutonttuja!!

Pihapöydissä oli kovin autiota, koska alkoi juuri tihkusade kun pääsimme paikalla.. Mutta sisällä oli todella lämmin ja kotoisa tunnelma.
 
Jouluisia tunnelmia näin keskellä kesää!

 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti